Werk op maat.

A-kwadraat is een maatwerkbedrijf met meer dan 600 medewerkers. Bij A-kwadraat vind je werk op jouw maat en kan je openbloeien. Wij willen dat iedereen mee is en bieden een geschikte omgeving voor alle medewerkers, dankzij interne opleidingen, gerichte ondersteuning en de juiste hulpmiddelen.

Hier vind je informatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, begeleiding en omkadering, en jobstudenten.

Contacteer ons

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat vroeger een beschutte of sociale werkplaats heette, is nu een maatwerkbedrijf: we bieden werk op maat, afgestemd op de mogelijkheden en capaciteiten van mensen. Afhankelijk van jouw situatie heb je al dan niet een erkenning van VDAB nodig.

1. Erkenning maatwerk.

Mensen met een PMAH- of een PMP-indicatie hebben een erkenning van VDAB nodig voor een job bij een maatwerkbedrijf.

Heb je nog geen erkenning? Als je denkt in aanmerking te komen, kun je een erkenning aanvragen in de werkwinkel van de gemeente waar je woont.

Heb je al wel een erkenning? VDAB verspreidt onze vacatures. Neem contact op met GTB of met de werkwinkel van je gemeente. Vertel hen dat je een job in een maatwerkbedrijf zoekt. Zij bespreken met jou of er een geschikte job is bij A-kwadraat. Als dat zo is, nemen ze contact met ons op. Wij nodigen je dan uit voor een sollicitatiegesprek.
Contacteer VDAB

2. Geen erkenning maatwerk.

Mensen met een andere afstand tot de arbeidsmarkt hebben geen erkenning van VDAB nodig voor een job bij een maatwerkbedrijf.

Wil je werken bij A-kwadraat? Neem contact op met GTB of met de werkwinkel van je gemeente en vraag of er een geschikte job voor jou is bij A-kwadraat. Of contacteer ons rechtstreeks voor meer informatie.

Je kan trouwens ook bij ons aan de slag tijdens een school- of andere stage.
Bekijk onze vacatures
Contacteer ons

Wil je meer weten over werken bij A-kwadraat of heb je meer informatie nodig over een VDAB-erkenning?

Contacteer ons

Begeleiding en omkadering.

Om een geschikte werkomgeving te creƫren heeft A-kwadraat ongeveer 90 begeleiders in dienst. Zij geven opleidingen en bieden ondersteuning waar nodig. Ze voorzien alle hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat iedereen taken correct kan uitvoeren en zich persoonlijk kan ontwikkelen.

Daarnaast kunnen we rekenen op een professionele omkadering. Ondersteunende diensten, zoals administratie en personeelsdienst, zorgen ervoor dat onze maatwerkers en begeleiders zich kunnen focussen op de taken voor klanten.

Wil jij een job die maatschappelijk zinvol is? In een omgeving waar mensen kunnen openbloeien? Bij een professioneel bedrijf dat kwaliteit levert?
Bekijk onze vacatures

Jobstudenten.

Vakantiewerk bij A-kwadraat is een verrijkende ervaring.

Ben je 16 jaar of ouder, dan kan je meewerken in de productie, tussen onze vaste werknemers. We hebben verschillende soorten werk, onder meer afwerken, etiketteren, monteren, controleren, groen onderhouden en hout bewerken.

Ben je 18 jaar of ouder, dan kan je in de zomer de taak van een werkleider opnemen. Dat wil zeggen: een afgebakend werk organiseren, ervoor zorgen dat alles vlot verloopt en in sommige gevallen ook een deel van de administratie doen.
Schrijf je in als jobstudent

Iedereen is heel positief en de medewerkers komen graag een babbeltje doen. Het is bijna onmogelijk om hier een slechte dag te hebben.